To all you foodies out there - it's time to Boost Your Senses!
Kom på en njutningskväll i Medelhavsköket för alla sinnen med oss på 4good och Zeta! Smakproffsen Måns och Sanna lär oss allt om hemligheten bakom olivoljor och parmesan - som vi såklart också får prova! För vad är det som påverkar olivoljans smak? Och vad mer kan vi använda oljorna till? Hur olika smakar parmesanen beroende på lagringstid?
Vi får också testa på nya olika smakkombinationer med antipasti och viner från Enjoy - like a true Italian!
Varmt välkommen hälsar 4goodgänget :)
Ps. Självklart får du en proppad & lyxig goodiebag & kan köpa boken "Mitt Medelhavskök" till 4goodpris på plats!
Tid: Tisdag 24 mars 2015 kl 18.00-21.00 (dörrarna öppnas tisdag, 24 mars, 2015 - 18:00)
Plats: Tändstickpalatset, Västra Trädgårdsgatan 15, Stockholm
Pris: Fullt pris 395 kr inkl moms för privatpersoner. 295 kr inkl moms för medlemmar.
395 kr exkl moms för företag.
Njutningskvällen är i Lundqvist & Lindqvist mysiga lokaler i Tändstickpalatset i centrala Stockholm - som är som ett enda stort 4good vardagsrum! Perfekta stället för att släppa loss med alla sinnen och njuta av Italien!
Måns Falk har alltid älskat mat så länge han kan minnas och jobbat med mat i hela sitt 30-åriga yrkesliv. He is living his fooddream! Efter många år som receptutvecklare, kock, inspiratör inom livsmedels-branschen & mängder matreportage är han nu laddad för att inspirera dig till det Italienska köket. Under kvällen kommer även Zetas dietist, Sanna Engerdahl berätta om hur den goda maten från Medelhavet kan påverka din livsstil och hälsa!
Did you know... Ordbok för foodies!
Antipasti
Antipasti är italienska och betyder egentligen “före måltid”. Men låt inte det begränsa dig – de underbara smakerna och variationsmöjligheterna innebär att antipasti passar perfekt som enkel plockmat, lika god att ställa fram till ett glas vin som när man får spontant besök av grannarna. Italienarna älskar det enkla och det räcker utmärkt att bjuda in vännerna på lite goda oliver som en spontan och snabb antipasto. Gör som i Italien, prova dig fram till nya smakkombinationer. Gemensamt för all antipasti är nämligen att de är goda för sig, men blir underbara tillsammans!
Medelhavsköket
Medelhavsköket är en av våra mest älskade matkulturer. Mycket grönt, fisk och vegetabiliskt fett i form av olivolja, det är medelhavsmaten i ett nötskal. Medelhavsmaten är ingen diet, det är en livsstil som gör att du mår bättre.